Covid-19 Küresel Salgın Dönemindeki Faaliyetler

Öğrencilere Yönelik Bilgilendirme ve Destek Çalışmaları

UZEM ile öğrencilere yönelik bilgilendirme ve destek çalışmaları

1. Sürecin başında öğrenciler için hem video hem de görsel kılavuzlar hazırlanmış ve duyuru şeklinde paylaşılmıştır.
  2. Öğrenci İşleri Daire Başkanlığınca her gün  canlı sanal sınıf odaları açılmış ve sürece yönelik bilgilendirmeler yapılmıştır.
  3. Radyo Arel, e-posta, telefon, web duyuru, whatsapp, instagram ve twitter gibi bütün iletişim kanalları açık tutulmuş gelen soru ve istekler ilgili birimlere aktarılarak anında çözümler üretilmiştir.
  4. Senkron derslere teknik personel katılmış öğrencilere destek verilmiştir.

Öğrencilere Yönelik Bilgilendirme ve Destek Çalışmaları

UZEM ile öğrencilere yönelik bilgilendirme ve destek çalışmaları

4. Senkron derslere teknik personel katılmış öğrencilere destek verilmiştir.