Covid-19 Küresel Salgın Dönemindeki Faaliyetler

Öğretim Elemanlarına Verilen Online Eğitimler

UZEM ile öğretim elemanlarına verilen eğitimler

1. 9 Temmuz 2019 tarihinde Ankara Üniversitesi Uzaktan Eğitim Merkezi ile yapılan işbirliği çerçevesinde 100 öğretim üyesine E-Eğitmen eğitimi verilmiştir. Eğitim 10 gün sürmüştür.
  2. 13 Ocak 2020 tarihinde 14 gün boyunca İstanbul Arel Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından 40 öğretim üyesine E-Eğitmen Eğitimi verilmiş yapılan eğitimler kayıt altına alınmıştır.
  3. 17 Mart 2020 tarihinde 630 öğretim üyesi ile senkron bilgilendirme toplantısı yapılmıştır. Bu toplantıda E-eğitmen eğitimleri ve eğitim kılavuzları arşiv kayıtları ve dökümanları katılımcılar ile paylaşılmıştır. Öğretim yönetim sistemi genel hatları ile katılımcılara simule edilmiştir.
  4. 2 Nisan 2020 tarihinde 450 öğretim üyesi ile senkron bir şekilde bilgilendirme ve değerlendirme toplantısı yapılmıştır.
  5. İşlevsel eğitim öğretim için derslere koordinatörler atanarak verilen bütün ders aktiviteleri haftalık olarak kontrol edilmiş ve raporlanmıştır.
  6. 2011 yılından itibaren 9 yılın getirdiği tecrübe ile halihazırda birçok öğretim görevlisi ile sürdürülen uzaktan eğitim uygulamaları sayesinde öğretim üyelerimiz sürece kolayca adapte olmuşlardır.

Öğretim Elemanlarına Verilen Online Eğitimler

UZEM ile öğretim elemanlarına verilen eğitimler